Marielle Verhoeven

Wieneke is een vrolijk, gestructureerd en creatief persoon om mee samen te werken. Ze heeft oog voor detail. Ze houdt rekening met de lastige wensen qua organisatie van de verbouwing, want de spreekuren in onze huisartsenpraktijk moesten wel gewoon doorgaan. In 6 weken tijd is de verbouwing gerealiseerd en het resultaat is geweldig!

Marielle Verhoeven

( Voormalig manager Huisartsenpraktijk Prinsenbeek )

Other Testimonials

Ik gun iedere directeur een Buro Wien vooral ook omdat inrichting en identiteit te weinig aandacht krijgt bij nieuwbouw of verbouwing. Betrokken, weet wat onderwijs en educatie is en weet wat er nodig is. Sluit aan bij het concept van het kindcentrum. Kijkt op "kindhoogte", is speels, weet goed wat ze wil maar laat iedereen in zijn waarden. Kortom een aanwinst voor je kindcentrum.

Anja Thijssen

( Directeur KC de Ontdekking )

Wieneke heeft ons in 2021 en 2022 heel fijn geholpen als projectleider huisvesting en als facilitair adviseur. We hebben haar als een zeer enthousiaste en deskundige dame ervaren die van aanpakken weet. Daarbij verliest ze haar omgeving nooit uit het oog. Ze is empathisch en Creatief in haar denken en doen. Het was verbazingwekkend hoe snel ze zich heeft aangepast aan haar omgeving. We hopen in de toekomst nog veel meer met elkaar samen te kunnen gaan werken!

Renata Caminada

( Renata Caminada, Manager Facilitaire Zaken Wij zijn JONG )

Bij de verbouw van een gedateerd gebouw, tot modern logeerhuis, heeft Wieneke haar ideeën voor de inrichting naar grote tevredenheid gerealiseerd. Haar creativiteit en gedrevenheid hebben geleid tot een prachtig resultaat, waarmee zowel ouders als kinderen zeer blij mee zijn.

Frans Kuijpers

( Voormalig Projectmanager huisvesting en facilitaire services Cello zorg )

Daadkrachtig, deskundig en creatief. Samen met BURO WIEN is de TIENZCLUB uitgegroeid tot een succes. Voor onze nieuwe locatie TIENZCLUB heeft Buro Wien de communicatie richting ouders en wijk verzorgd. Heldere, duidelijke communicatie met daarbij een sterke vormgeving waarbij de identiteit van de TIENZCLUB zichtbaar werd. Kleur, stijl en vormgeving zijn daarbij van belang. Buro Wien heeft een sterke naam en huisstijl ontworpen die past binnen de stijl van Ons Kindbureau.

Marleen van Uden

( Voormalig manager kinderopvang windkracht 5 )

Binnen enkele weken is het Wieneke gelukt om van het gedateerde gebouw van de Hobbit een hippe frisse school te maken. Ze is er in geslaagd om al onze wensen een plek te geven binnen het door haar bedachte concept. Ook de uitvoering van al deze plannen heeft ze naar volle tevredenheid weten te realiseren. Zowel ouders als kinderen als collega's zijn super tevreden over het eindresusltaat.

Hanneke Hens

( Voormalig Directeur Kindcentrum de Hobbit )

Wieneke is er in geslaagd om onze visie in een krachtig kleurrijk logo te vatten. Het was een complexe vraag die we haar stelde maar we zijn erg tevreden over de uitkomst en de procesbegeleiding bij het uitrollen van de nieuwe huisstijl op papier, site en pand door projectburo WIEN

Corrie Robben

( Voormalig directeur Ons Kindbureau )

Een “mensen mens”, met een zeer persoonlijke benadering en altijd geïnteresseerd in de persoon met wie ze samenwerkt. Toegewijd, oog voor detail, vastberaden met de focus op een goed eindresultaat.

Giel van Oijen

( Go Retail )

Zij luistert, vraagt door en denkt mee in de mogelijkheden. En voor ons heel belangrijk… met oog voor detail!

René Jansen

( Art Director CreCs Creatie & Concept )

Wien organiseert creatieve processen. Gestructureerd, binnen timeline en budget!

Hans van de Schoot

( Visie Vormgevers )