Wat

Buro WIEN biedt ondersteuning aan bedrijven of instellingen bij de realisatie van hun ruimtelijke concepten en ideeën. Daarnaast kan Buro WIEN ook ingezet worden door adviesbureaus (Interieur/Huisvesting/Facilitair). De uitvoering gebeurt op ad interim of projectbasis, voor volledige projectuitvoeringen of delen daarvan. De kracht van WIEN? Conceptadvies en projectorganisatie.

Conceptadvies

Buro WIEN kan een idee of wens laten slagen. Of dat nu de inrichting van een ruimte is of het aanpassen van een identiteit. Eerst de klik. Dan de wensen, eisen en behoeften. Daarna de doelstellingen. Samen maken we een plan en een planning, en kiezen we de juiste creatieve partners. Buro WIEN is daardoor flexibel in de oplossingskeuze. En tot slot de afspraken. Heel duidelijk, open en transparant, zodat er geen onverwachte verrassingen op tafel komen. Hoe zo’n conceptadvies vorm krijgt? Zie hier wat resultaten.

Projectorganisatie

Het begeleiden van een creatief proces is belangrijk, maar de vertaling van het concept naar middelen en materialen weegt minstens zo zwaar. Daarom worden leveranciers gekozen op basis van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Daarbij zorgt WIEN voor het overzicht en de structuur. Maar ook voor de communicatie, de planning en een zorgvuldige projectadministratie. En dat alles binnen het budget. Buro WIEN neemt alleen genoegen met een perfect projectresultaat.

Ligt er al een goed concept? Maar ontbreekt de kennis of capaciteit voor de uitvoering ervan? Buro WIEN realiseert. WIEN biedt een brok aan ervaring op het gebied van identiteit en inrichting.

Beleef hier meer van WIEN’s werk.